1 maj

02.05.2015 14:37

Igår var det första maj och det är väl lite av ett heligt datum för oss skidåkare, det är då nya säsongens träning drar igång på riktigt och det är väl mer eller mindre slut på vilan för den här gången. Sen är det fortfarande lite tid av att vänja in sig på att börja träna löpning, rullskidor mm. 

Jag har väl smygstartat redan i början av veckan, men igår sommsagt är det officiellt nytt träningsår, så då fick det bli löpning och styrka och knät funkade bra då :) skönt! Känner dock av styrkan idag i de flesta små muskler ;) Idag bestämde jag mig för att råda bot på den trötthet jag dragits med i flera dagar, med årets första intervallpass! Det brukar vara det jag behöver när jag känner mig som en kudde i soffan typ. Och det hjälpte också tycker jag :) Man blir som alltid så trött och slö när man inte tränar, och inte pigg av vilan som man skulle kunna tro. Tänk er som ett gummiband som är upphängt, ta ett finger och dra i det, då håller det sig spänstigt och piggt, men om du släpper helt, då hänger det där helt slappt bara. Bra liknelse va? Så känns det iaf. 

Men nu är det slutvilat som tur är, nästa vecka väntar många timmar i cykelsadeln och solen. 

Här är en bild på en ny väg dom byggt i vinter, så nu kan vi åka rullskidor raka vägen hem från Frösön utan att gå i en trapp eller ta omvägar.

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode