Äntligen pallen!

16.03.2015 21:17

Hello! Nu är jag hemma i Sverige igen och det är rätt så skönt faktiskt, även om det varit en väldigt bra resa! Anlände igår kväll på Arlanda och övernattade på ett hotell innan resan gick vidare hem till Östersund idag. 

Igår körde vi även sista tävlingen som var en jaktstart på fredagen och lördagens resultat, jag startade då som femma, 28 sekunder från tät. Jag öppnade hårt och kunde klättra till tredje plats efter ca 2,5 km och var 14 sekunder från tätduon som närmast. Det var ett ganska slitigt lopp med tungt före och motvind, så jag låg ganska själv och slet, sedemera bevakade jag mest min pallplats. Otroligt gött att kliva upp på en prispall efter väldigt många fjärde och femte platser i vinter! 

Nu ska jag bara ladda med energi under veckan och åka till Kalix, för i helgen väntar vinterns första SM-start för min del. Tremil på lördag och teamsprint på söndag, plus en cupavslutningstävling på tisdag! Planen är att köra allt :)
Nu kommer lite bilder från fina Chamoninx, bla från toppen Aguille di Midi som vi åkte kabin upp till och kikade på Mont Blanc!

Sverige på väg hem från stadion:


Uppe på toppen med utsikten, 3800möh:

Mina fina roomies:


AVslutar med en bild på spåren här hemma, var tog vintern vägen!??

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode