Besviken

11.02.2017 15:23

Sedan sist har jag tävlat en hel del, och det har mestadels varit botten. Kroppen svarar inte alls som jag vill och jag vet inte vad som är fel. Falun var ett riktigt bottennapp och från SM i Söderhamn fick jag iaf med mig ett brons från sprinten vilket var lite plåster på såren. Första SM-medaljen är ju alltid första trots dålig känsla :)

SM-veckan avslutade med tråkiga beskedet att det inte blir något VM för min del, både förstår det och inte. Som vanligt med uttagningar. Extra besviken när jag verkligen visste att jag hade chansen och var med i diskussionen, men samtidigt så känner jag att jag får vara besviken då det var ett stort mål för mig. Så denna veckan har jag surat några dagar, helst inte velat tänka på skidåkning alls, men vad är det enda jag gjort typ - jo, tänkt på skidåkning. Vad har jag gjort för att komma på andra tankar - åkt skidor... Efter att jag bestämde mig för att sluta hänga läpp så kunde jag börja njuta av omgivningarna på Hallsta, många minusgrader och faktiskt en del snö och massa sol. Perfekta förhållanden och jag testar på en liten träningsperiod för att få fart på kroppen. 

Det roliga är att hjärnan typ tror att det varit en fin vinter nu efter tre perfekta dagar, men jag låter den tro det, lugnast så. 

Lite flummigt inlägg, men liksom min kropp så är inte huvudet i toppform heller, men det lär ju vända nån gång...


Inte dom vackraste skidspåren man sett, men med ett par sämre skidor och mycket vilja kan man åka alla spår på Hallsta nu.
 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode