Blåsigt

14.05.2015 19:58

Man ska väl inte klaga på vädret.. men! Nu är det för blåsigt tycker jag. Inge trevligt alls att vara ute i denna storm, och ute måste man ju vara om man vill träna. Så det får gärna lugna sig nu för min del. 
Angående screeningen i förrgår så gick det väldigt bra, fick högsta betyg (vilket är 3:or) på nästan alla delar, att jämföra med för tre år sedan då jag nästan hade bara ettor och nollor (nollor är sämst). Så till alla er som är stela i bröstryggen osv - det går att bli bra! Behöver ni tips på hur kan ni fråga mig som gått från en stel pinne till en smidig och mjuk en ;) 
Idag fick vi iallafall göra premiärturen på rullskidbana för i år, nysopat och fint på övre delen men fortfarande snö på nedre delen. Gäller att passa på att åka där litegrann för i slutet av maj stängs den för omläggning och förlängningsarbeten. Det blir ett bra lyft och även om den redan är bra så är det alltid kul med fräsch asfalt och lite nya sträckningar! 

Här är en bild från gårdagens intervallpass med universitetet, där vi även kollade laktat i blodet för att se till att vi inte körde för hårt, vilket är lätt gjort såhär i början av träningsåret tycker jag.

Jag och Carro

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode