Bra dagar!

11.10.2017 21:46

Vädret i höst är inte det bästa direkt, knappt så jag sluppit undan regndropparna ett enda pass. Men ändå trivs jag väldigt bra och får till väldigt bra träning. Mycket är det nog på grund av Hallsta, det är verkligen så bra där, tåls att säga igen. Uppskattar det nog extra när jag varit borta, som nu när jag i helgen var hem till Harmånger och verkligen måste fundera och tänka efter hur jag ska få till passet på bästa sätt, här är det bara att gå ut och göra det. 
Det var annars en fin helg hem-hemma, med inget speciellt planerat mer än att träffa lite släkt, rensa bland gamla saker och sådär. Astrid och Estelle var också med, så skönt att det går så bra att åka bil med dem och att dem anpassar sig så bra i nya miljöer.

Ja, nu har jag iaf kommit igång ordentligt efter senaste sjukdomen. Och vad har jag gjort som gjort dessa dagar så bra då? Jo, igår körde jag jättefina skidgångsintervaller i slalombacken, ett pass jag kört hela sommaren faktiskt med kombinerade korta och långa drag. På eftermiddagen åkte jag klassiskt, först upp på Hallsta sen runt på vår fina bana, åkte till och med längre än tänkt då tiden gick så fort, och lite för att jag gruvade mig för attgå ner i de hala trapporna. Haha, men tycker ofta att det känns så lätt att åka klassiskt efter att man kört skidgång innan, man blir liksom spänstig. 
Dagen bestod av ett längre skate-pass på förmiddagen, lite tufft i början då rejäl träningsvärk i rumpan gjorde sig påmind, men det släppte allt eftersom. Efter en, som alltid, utsökt lunch på Hotell Hallstaberget och hemmamys med "gummorna" drog jag på Aquarena förpass nr 2. styrka och sedan stakning med inslag av styrkestak och impulser. Roligt pass! 

Imorgon är det dags för något jag inte gjort på länge, race med skidgymnasiet :) Även Lycksele som är här på läger blir med, och Ebba, kul med race igen och det brukar ju som alltid bli ett bra pass!

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode