Bra premiärhelg!

22.11.2015 20:02

Hemma igen efter ett mysigt läger med HIF och årets tre första tävlingar. Tävlingarna har överlag känts bra och jag tycker att jag har fått bra kvitton med mig in i säsongen. Dock så kändes jag av belastningen från de senaste veckornas träning och det ska nog gå att höja sig några knäpp till med lite bättre form och när jag släppt upp ännu lite mer. Men det känns ändå skönt att jag vågade träna ända in på premiären och helt tokiga resultat fick jag ju inte ;) tre topp tio placeringar och med lördagens lopp som pricken över i:et så är jag nöjd med helgen!
Fredagens klassiska tävling kändes ganska ovan, stressade lite väl mycket i tekniken och spände mig vilket resulterade i stumma ben. Men det var sekund-tight i listan och jag tycker insatsen var godkänd. 
Under lördagens lite längre skatetävling så gick jag som vanligt ut hårt och tycker att jag kunde hålla bätre tryck hela loppet då, slutade femma vilket är riktigt bra, men att det ändå känns som att det finns mer att ta av. Skate-tekniken satt fint och jag tycker att jag kunde åka avslappnat och kraftfullt. Likaså idag på skate-sprinten, som kändes bra åkmässigt hela dagen. Sen var det en del taktikdetaljer och kopplingar i skallen som kunde ha funkat bättre. Men med det motståndet som det ändå var så är jag ändå nöjd med denna sprintpremiär!

Vi fick även härdas ordentligt i helgen med minusgrader, både ovan att tävla och ovan minusgrader var väl inte det optimala för luftrören och andningsapparaten, men efter lite hosta och harkel så går det över ganska fort igen som tur är :) Skönt att man har så pass bra och tåliga luftrör!

Imorgon är det åter till vardagen: lite plugg, handling och lite lätt träning på spåren här hemma. Ska bli skönt att bara vara :)

Sprinten idag, snabb i starten!


Helgens HIF-trio som levererat storartat i spåret!


Prisutdelning lördag

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode