Bra träningsdag

21.07.2015 19:35

Yes, jag är kvar än hemma i Harmånger. Men ganska själv just nu då Mattias är i Östersund, syster jobbar och mamma och pappa är på semester. Så jag och Minna har huset för oss själv och jag fyller dagarna med träning och bland annat bygga skohylla, plocka och rensa blåbär och leta loppissaker. Ja ni hör ju, jag har fullt upp! 

Imorse hade jag planerat en långtur stakning, dock inte vart. Men bestämde mig idag för att utgå från jättendal, det brukar vara bäst så, och la min rutt som en runda (lika bra då jag inte gillar att åka och vända så mycket). Åkte via Hårte och Sörfjärn till Gnarp vidare Gränsfors, Bergsjö och slutligen tillbaka i Jättendal, visste inte riktigt hur lång tid det skulle ta, gissade på 3-3,30 men då jag låg på ganska bra bitvis så landade jag på exakt tre timmar, dock så stod klockan på 48 km när jag kom tillbaka till bilen och då kunde jag inte hålla mig från att lägga till två km ;) Några minuter extra och fem hela mil gjorde den förmiddagen riktigt bra :) 

Efter lunch rensade jag ca 12 liter blåbär. Ont i ryggen och trött gjorde att jag sköt upp eftermiddagspasset för att hinna en stund på soffan. Sen cyklade jag ner till Lönnånger och sprang en gammal favoritrunda där nere, det funkar helt ok att springa för tillfället och jag stegrar sakta sakta mängden löpträning. Upptäcker varje gång jag kan börja springa lite smått hur härligt det är och hur mycketbjag saknar det, tänk förr när asfaltlopp var en av mina favoriter, en bit därifrån just nu, men kanske nån gång i framtiden... 

Sammanfattningsvis en mycket bra träningsdag, som ganska många dagar just nu, även om det kanske inte är optimal terräng för skidåkare här i Nordanstig så blir det till vad man gör det och det går helt klart att få till bra träning om man vill! 

Imorgon ska jag och Martina ha loppis på harmångersmarknan, så kom å köp!! 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode