Bryta ihop..

23.02.2015 10:18

Jag hann inte bli frisk i tid för att åka och försvara min pallplats i skandinaviska cupen. Jag är frisk nu och har kunnat börja träna i helgen, men det var liksom ingen idé att åka dit med den här formen och med risk att bli sämre igen. Bättre att komma igång i lugn och ro på hemmaplan, även om jag varit ganska uppgiven vissa stunder. Vad är kvar den här vintern liksom? Men man får tänka om och tagga till till det som faktiskt är kvar, än är det bara februari! 

Nåt som också är väldigt lurigt känslomässigt just nu är att se på VM från Falun. Det är verkligen jättekul att det går så bra för dem och verkar vara en grym stämning där nere, men samtidigt är det en del av mig som så otroligt gärna hade velat vara med. Och det känns så otroligt surt att det faktiskt var inom räckhåll och jag egentligen inte alls är sämre än vissa av dem som fick åka. Jag har inte känt mig besviken på nåt sätt innan när laget togs ut och så, men nu när man ser allt på tv är det lite tufft.. 

Aja, det är bara att bryta ihop och komma igen, är man tillräckligt bra i framtiden så får man chansen, och med lite mer flyt och mindre stolpe ut så ska nog jag få betalt för allt jobb med. Eller, jag tänker nog bli så snabb och stark att jag har råd med lite oflyt, för det verkar jag inte komma ifrån. Nu ska jag fortsätta sura ;) hade

Jaja, ska snart bli glad igen ☺️ 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode