Depp

13.09.2015 13:17

Hejsan! Ursäkta stiltjen här på bloggen, men efter hemresan och endast ett par dagar i träning så smög sig en lättare förkylning på. Blev inte så hängig, men tillräckligt irriterad i halsen och snorig i näsan för att avstå träning och bli väldans uttråkad och depp. Därav inga inlägg. Men nu så! Är jag tillbaka i träning och det är ju så skönt. Att några timmar på ett par rullskidor på en rullskidbana kan ge en så mycket. Har varit ute på promenader under sjukperioden, men det är liksom inte samma sak, man vill anstränga sig lite mer än så. 

Idag avverkades en rullskidrunda med Carro, vilket inte var igår direkt! Det var kul, förutom störtskuren med regn som kom då. Lite tråkigt att det vart så otroligt fint väder när jag inte kunnat träna och nu när jag ska ut så regnar det såklart ;) 

Till veckan har jag maxtest planerat, men nu med den här uppladdningen får jag se hur det blir med det. Ingen idé att genomföra ett sådant om man inte känner sig helt i slag. Men vi får se de närmsta dagarna hur det känns och så om det blir något av. 


En fin kväll i Jämtland uppochner.

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode