En premiärhelg med mersmak

23.11.2014 21:06

Jaha, nu är premiärhelgen avklarad, och det var superkul! 
Fredagens korta lopp blev en liten besvikelse för min del, eller ja det var ett okej lopp och sådär, men samtidigt visste jag att jag inte fått ut allt jag hade i mig, så lite bitter var jag allt. På att tekniken inte stämde och jag spände mig. 

Dagen efter var jag laddad att göra bättre ifrån mig, skate den här gången. Det kändes bra direkt i detta lopp, jag var mer avslappnad och tekniken satt där den skulle. Ett par riktigt bra vallade skidor som gav fint surf utför och hyfsat pigga ben så blev det riktigt kul tillslut! Trodde jag kämpade för en topptioplacering, efter de tiderna jag fick efter spåret, att sen se att det räckte till en fjärde plats var hur kul som helst. 10 km skate är en av de roligaste loppen, när man är i slag vill säga ;)

Idag var det sprint som gällde, spännande men mest drygt tyckte jag :p Så svårt när man inte vet hur länge man ska hålla på, vad som kan hända osv. speciellt första sprinten, då man inte vet om man är tillräckligt snabb och så. Men det var roligt! Och det gick fort! :D Och bra gick det också, sjukt nöjd med prologen och hur tekniken satt idag och att jag klarade att ta mig till final. Sen var det ganska onödigt att jag gjorde Sveriges dåligaste start väl där och att jag kroknade rätt mycket :p Aja.

Så denna helg tar jag med mig i baggaget och hoppas att denna säsong fortsätter i samma riktning, känner att jag utvecklats till i år. Foto: langd.se

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode