En vecka har gått

17.01.2016 13:54


Hallå! Det gick väldigt bra att hålla igång uppdateringen ibörjan av touren, men efter ett tag prioriterades äta, vila, resa lite högre ;) Och sedan jag kom hem i måndags så har jag nästan oavbrutet jobbat med en skoluppgift som skulle lämnas in idag. Men nu har jag skickat in den och det är bara att hålla tummarna för att den är tillräckligt bra!
Slutet på touren var iaf bättre än början och även om jag inte fick med mig en så speciell bra känsla efter, kände mig mest likgiltig och nöjd (inte nöjd nöjd utan nöjd färdig;) så fanns det ändå ljuspunkter att ta med sig. En av de mest positiva med årets tour tycker jag var att jag klarade av att genomföra den så pass bra mentalt, hundra gånger bättre än senast. 2014 hade jag känslan av att jag aldrig mer ville stå på en startlinje typ efter halva touren och det påverkade mig även ganska mycket efteråt, nåt jag jobbat ganska hårt med att klara bättre och komma ifrån. Tävling ska vara glädje och fokus! 2016 satte jag det så mycket bättre, jag var mer här och nu och tog en dag i taget, var på tårna och genomförde uppvärmning samt loppen enligt plan. Resultaten och formen kan man inte alltid råda över, men inställningen är iallafall nåt man kan påverka - samt att den i viss mån styr resultatet. Nu är jag liksom redan taggad på nästa lopp!

Dem bästa resultaten blev 17:e platsen i 5 km skate, sen tog jag mina första vc-poäng i klassisk distans i val di fiemme med 28:e plats. Sen är det en hel del tekniska bitar jag också plockar med mig. Men måste nog erkänna att distanserna på årets tour inte riktigt passade mig, samt att jag enligt mig själv underpresterade på sprintarna. Lite bilder från resan:

I helgen har det som sagt mest handlat om plugg, och lite träning i kylan som satt sitt järngrepp om Sverige. Till veckan börjar nya kurser och sen kanske det blir nån tävling till helgen, ingen rast inte! Sen är SM-veckan på intågande också, min första hela nånsin kommer det bli, kul! 
Ha de!

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode