Falun nästa

23.01.2017 20:40

Nu har jag varit igång och tränat ett tag och det börjar kännas bättre och bättre även om formen känns en bit bort, vilket är trist då det nyss kändes såå bra. Men sen vet man ändå inte riktigt hur kroppen har tagit det hela förrän man tävlar igen. Jag tror inte förkylningen i sig tagit så hårt utan det är mer ovisst hur touren har påverkat mig osv. Men som sagt nästa test blir vc i Falun till helgen, sprint lördag och klassisk masstart på söndagen. Bra att ha sprinten på lördagen så jag får blåsa ur lungorna ordentligt på en gång.

Sen väntar SM-veckan i Söderhamn, spännande! Har sett fram emot den länge och nog känns det att det är nästan hemmaplan då jag troligtvis är enda hälsingetjej på start. Vi tävlar ons-sön på Hällåsen (vilodag fredag) så ta er gärna dit och heja! Jag missade ju publikfesten i helgen i Ulricehamn så jag tänkte att jag tar igen det på SM ;)

I övrigt så är det verkligen en växlande vinter, först fint med snö och kallt sen bara några dagar senare så töar allt bort i storm, sen börjar det om igen. Trist. Dock har vi det otroligt bra på Hallsta där konstsnöslingan är toppen, fast nu när det gick åka upp på myren några dagar känner man sig ganska instängd på dessa dryga 5 km. Men man ska absolut inte klaga!

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode