Fem tävlingar gjorda

29.11.2016 12:32

Hej!

Nu har säsongen startat på riktigt, med race både i Bruksvallarna förra helgen och nu senast i Idre. Min formkurva har varit stigande hela tiden och i slndags knep jag en  andraplats efter Maria Nordström i Intersport cup i Idre. Bästa resultatet hittills och bästa känslan helt klart! 
Bruksvallsloppen bjöd inte alls på vad jag hoppats på, jag blev så stum i alla lopp, halva sträckan gick bra ungefär (såg även på mellantiderna att jag låg bra till), sen var det som att åka i sirap som Charlotte uttryckte det i helgen, även om jag hoppas att det inte såg lika illa ut när jag körde som när hon gick imål i Finland - inte kul att se på! :(

Men som sagt, efter min sämsta säsongsinledning nånsin så har det sakta gått bättre och bättre! Både känsla i kroppen och huvudet. Men det som är tråkigt är att det inte blivit nån världscuptävling ännu, vilket jag förstår utifrån mina resultat, med den formen har man inte så mkt att göra där heller. Men, vintern är lång och om formen fortsätter stiga så tror jag det kommer bli bra ändå. Har jag sen lite tur med de yttre förhållandena så känner jag att det finns ganska mycket bra skidåkning att plocka fram!

Nu siktar jag närmast in mig på att träna lite i veckan, sen blir det troligtvis tävlingar i Norge nästa helg då Skandinaviska cupen har premiär i Lillehammer.

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode