Finland

26.11.2015 14:45

Hej! En smidig resa skulle det bli, men vädret råder man inte över.. Det var soligt och fint i Östersund på morgonen när jag tränade, men under lunchen drog dimman in över stan och vi fick sms att flyget inte kommer kunna landa på Frösön. Efter lite avvaktande så blev det snabba puckar och vi fick ta oss med buss till Sundsvall och flyga därifrån till Kuusamo istället. Kändes lite lustigt att åka hemåt när vi skulle till Finland :p men fram kom vi! Och här är det vinter, även om det är bra mycket varmare än vad det brukar kunna vara här tydligen, ryktas även om regn i helgen, inte så vintrigt det kanske. Men gillar mer föret som blir när det regnar än om det skulle snöa, så för min del får det gärna vara plusgrader i helgen ;) 

Testade skidor och banan under förmiddagen idag, det gick bra och som vanligt har man förväntningarna när man kommer på ett nytt vc-ställe att det ska vara dödsjobbiga banor, men de var fullt åkvänliga tycker jag. Men vi får väl se om jag säger samma sak på söndag när den avverkats några varv till... Det ska bli kul med klassisk sprint iaf, men tufft! Får verkligen satsa allt på prologen och sätta skidåkningen bra för att ha en chans att gå vidare, nu när det är så många och bra med som nog alla är lika taggade. Det är alltså en mini-tour i helgen, det känns riktigt skönt att veta att man ska köra tre lopp! Ni kan såklart följa allt i SVT, även om ni nog inte kommer se mig mest i kameran antar jag ;) 

Sorry att jag är sämst på att ta bilder, får sno av nån :) fotades av fis idag med lite olika rekvisita, vet dock inte var de bilderna hamnar. Ha det! 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode