Flytt och VC

07.08.2016 18:10

Dagen kom ju tillslut som vi hade väntat så länge på, när vi äntligen fick flytta in! Det blev ganska många lass och mycket bärande men tillslut var allt inne och något så när på plats. Som tur var så hade vi mamma och pappa här som hjälpte till med det mesta, speciellt vid tapetseringen i trappen, det var inte det lätaste. Men fint blev det! Tapetserade även om en fondvägg i sovrummet med en fin tapet, älskar den :)) Nu är allt ganska klart, förutom att det saknas utemöbler, köksbord och ett vitrinskåp. Sen har vi inte fått upp nå "piff" heller, men det kommer, tar ju som lite tid att bestämma var allt ska vara med.

I torsdags så blev vår familj dubbelt så stor då vi var och hämtade två små tussar till kattungar, dom hade när dom var liten blivit övergivna i skogen men sen omhändertagen av en snäll familj, så med tanke på den uppväxten så är dom lite skraj och så, men dom blir modigare och modigare för varje dag, idag åt dom tex ost från min hand och Astrid började spinna när jag klappade henne. Den andra heter Estelle, en liten prinsessa minsann. 

I samma veva som vi höll på flytta så kom min tränare med den briljanta idén att jag skulle kanske tävla i rullskid-världscupen här i Solle i helgen. Undersökte saken och vipps så var jag visst anmäld. Inte bästa förberedelserna direkt med flytten och allt samt den hårda träningsperioden jag är i nu, men men alltid bra träning med race! Igår klassiskt backrace efter några vändor i stan, det gick bra i typ fem kilometer, sen stumnade jag rejält! trött trött trött och när det var dags att bege sig uppför Hallsta var det inte kul och jag kunde verkligen inte åka på som jag ville. Det hjälpte inte till att det regnade heller med dom däcken :s Idag var det race på rullskidbanan, skate 18 km, hade väldigt svårt att hitta attacken även idag, så ovant med tävlingsfart och tänk. Blev ikappåkt av starka Britta med en minut, men lyckades sedan hänga hennes rygg i nästan halva loppet och få upp farten mer och mer, så tack för det! Två tredjeplatser fick jag med mig från helgen och bra träning, kan nämna att jag nådde ny maxpuls för i år idag, högre än jordgubbsloppet alltså. Även TACK till elpex för lån av snabba rull! Alltid superservice där.

Nu är det dags att tänka på refrängen, och packningen, åker nämligen på läger imorn med laget. Hade!

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode