Födelsedagsfirande

12.06.2017 14:24

Hej!
Tiden rasar på i sin vanliga takt och jag har nu hunnit bli ett år äldre, något som firades i helgen med nästan hela släkten på besök hos oss. Väldigt trevligt och kul att alla ville komma trots att jag inte direkt är den flitigaste besökaren på deras kalas när mycket annat ofta kommer emellan. Bjöd på god buffé, lekar och rabarbertårta.

I helgen avslutade jag även en rätt så intensiv träningsperiod där jag på två veckor tränat 52 timmar och dessförinnan varit på läger, så lite sliten var man allt. Sista veckan var även stakfokus då det blev nära 14 timmar stakning på fem dagar. Det är ett nytt koncept vi provar och då stakning är en stor del av framtida skidåkningen så tror jag att det är viktigt att ligga i framkant där. Jag stakar i stort sett alltid 2-3 pass i veckan i olika intensiteter men kommer från och med nu även lägga in såna här stakblock några gånger i sommar för att se vilken effekt det får.

Nu ska de bli skönt med en lugnare vecka träningsmässigt, om än ovant att inte fylla alla dagar med massa träning. Men det är nog välbehövligt för både kropp och knopp inför nästa hårda period.


Massa god mat:)


Skidkastning var en gren i 5-kampen

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode