Full fart framåt

30.08.2016 14:38

Dagarna går och jag får äntligen fylla dem med träning igen, och tro det eller ej så börjar det kännas allt mer som vanligt bara, vilket är så skönt. Min sjukdom blev på ett sätt en bra vila, om man nu kan se det så, precis mellan sommar och höstträningen. Jag har legat på hård belastning egentligen hela sommaren och tränat bra mycket mer än ifjol, så några dagars ofrivillig "vila" gjorde egentligen bara gott. Nu har jag kunnat starta upp höstträningen med ny motivation, pigga ben och lite annat fokus. Det kommer framöver bli mer hårda intervallpass (A3+) än tidigare och en del race, samt mer fokus på impulser, styrka och grennära träning för att komma så väl förberedd som möjligt mot vintern. 

Nu på söndag åker jag och resten av U-laget på läger igen, första gången i år utomlands, till ett för mig nytt ställe: Livigno i Italien. Det ser väldigt fint ut där iaf och jag hoppas på fina dagar. Lite speciell träning blir det då det är på hög höjd, har lite erfarenhet av det sen tidigare och ser det som en bra grej att ha med sig. 

Annars rullar livet i huset på och vi känner oss hemmastadda och har nu tillomed fått upp gardiner i alla fönster :) jag trivs med lugnet, med terrängen och med allt här egentligen. Har plockat bär, svamp, fått äpplen så frysen är full. Varit på kalas, haft en del nyfikna på besök mm, så ganska fullt upp ändå ;)


Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode