Full fart

13.05.2017 18:04

Tredje veckan på det nyaträningsåret har redan gått, var tar tiden vägen?! Första veckan körde jag fortsatt "komma-igång" träning, vilket gick bra men lite segt medvädret som inte inbjöd till varken rullskidor eller cykel, knappt så man ville gå ut. Som tur var så gick det attåka skidor på Hallsta till sista april ungefär. Sen blev det verkligen pang på när jag började träna "på riktigt" igen. Det gjorde jag hemma i Hälsingland med en fin träningsvecka med rullskidpremiär, shortspremiär mm. Väldigt fina träningsrundor hann jag avverka, många gamla favoriter, och sedan avrundade jag med att vara med på skidavslutningen i Hudik med den årliga bingon. Vann faktiskt en sidovinst, det fårman vara nöjd med :)

Denna vecka har hårdkörningen fortsatt, nu på hemmaplan i Sollefteå, med bland annatde första fartpassen. Det rycker väl lite lite i skidåkarnerven när man ser alla fina bilder från skar-pass, men annars så känns det rätt bra och motiverande med att köra barmarksträning också.

Som ni kanske läst så är jag i år med i "Träningsgrupp 2". I stort sett samma som tidigare, alltså U-lag,fast det finns ett till yngre u-lag också. Känns som vanligt både bra och dåligt. Bra för att det är kul att vara med i nåt och vi nog blir ett väldigt bra team. Dåligt för att jag vill mer och detkänns som jag växt fast i u-lagsträsket, lite omotiverande men inte så mycket att göraåt sakenän att försöka bli bättre. Vet att jag sa att förra året (det femte) i u-lagetskulle bli det sista oavsett vad, men ändrade väl mig lite. Men går in med samma inställning i år, och sex år, ja nu är det nog sista. Lyckas jag inte utvecklas tillräckligt mycket nästa säsong så är det nog dags att prova en annan väg att gå eller nåt annat att göra, haha. Även om jag vill understryka att jag trivs väldigt bra i u-laget!

Det blir lite längre mellan blogg-updates nu för tiden, men nu har jag hunnit samlat på mig mycket att skriva istället, så för att det inte ska bli för långt så spar jag nästa ämne till nästa gång :D


Shorts!


Storsjön runt, en favorit.


Cykel i snöstorm...


Min status just nu, ZzzzZZzzZ

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode