Fuskbygge?!

14.06.2015 19:14

När jag gick i Sollefteå så gjordes rullskidbanan om och fräschades upp där, och resultatet blev inte direkt bra. Mycket småskador och fel och det resulterade i slutändan till att de som gjort jobbet fick göra om och göra rätt. Då blev det riktigt bra, men förmodligen bra mycket dyrare än tänkt för dem. 
Nu är stora delar av rullskidbanan här i Östersund nyasfalterad och tyvärr så känns det som att det blir lite samma historia här. På många ställen vibrerar det väldigt mycket, sprickor har redan uppstått och flera sträckor har blivit mer eller mindre sönderkörda då det kört mycket med maskiner och skjutsat ut grus sedan den blev klar. Förhoppningsvis vet dom om det och kommer rätta till det, men det är ändå riktigt dåligt gjort. Vet inte så mycket om asfaltläggningsarbeten, men tycker det känns ganska korkat och oplanerat att först lägga nytt och fint för att sedan själv vara dem som kör sönder den och försämrar igen. 
Sen vet jag att det finns de som varit nära att krocka med arbetare på banan - då det ej sitter skyltar uppe, kanske vore en idé att helt stänga av banan, göra ett bra jobb och sen kanske alla blir nöjda! Säkert handlar allt om pengar i slutändan, men det känns kanske värt att investera lite när man ändå håller på så kanske det håller i 20 år till.
För att återknyta till Sollefteå så tycker jag fortfarande att sveriges bästa rullskidbana återfinns där, på Hallstaberget.

Till veckan börjar årets tredje träningsperiod (redan!) och då ska vi faktiskt till Sollefteå och träna och spendera midsommaren i Helgum. Får se om det blir nå bättre väder än förr året då det var pälsmössa som gällde ;) Är för övrigt lite svårt att få sommarkänslor tycker jag när man varken har fått sommarlov (har haft ledigt ett tag nu) eller åkt hem, plus att det är samma väder som i mars-april. Men med lite midsommar så ska det nog ordna till sig :)
 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode