Helgum

05.07.2016 15:14

Veckans läger i Idre gick i rasande takt och nu har jag varit "hemma" i Helgum några dagar. Avslutade lägret med en hel del teknikfilmning, löpning, intervaller i slalombacken och födelsedagsfirande av Jenny (bästa kladdkakan på länge;). 

I söndags gjorde vi mest ingenting tills vi fick syn på en skylt när vi var och handlade. Kakkalas stod det på den, och två kakfantaster som vi är så tog vi sedan cykeln och rullade dit! Det var lite urplockat när vi kom dit men det fanns säkert typ 40 olika sorter att välja på :) det blev även en kaffekopp, men det mesta hamnade i sjön.. Aja, tanken som räknas. 

Det blev bara en vilodag innan jag körde på igen, ska fortsätta träna hårt några dagar till innan det blir lite lugnare period. Men jag tycker det går väldigt bra att träna just nu så det är bara att passa på medans man är i slag! Fast idag var det iochförsig lite värre, körde intervaller i hallstabacken x5 och efter lunch till fikat har jag inte varit vaken många minuter. Men det är bara att bita ihop och bege sig ut nu igen, man brukar piggna till då :)


Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode