Höst

29.09.2017 20:03

Hej!
Jo, jag harblivit som de flesta andra skidåkare som bara bloggar en gång per årstid i snitt.. Men jag tänker, är det verkligen någon som läser bloggar nu för tiden? Är det inte bara instagram mm gäller? Ska inte skylla på nåt, har flera gånger formulerat blogginlägg i huvudet faktiskt, men det faktum att jag behöver en dator för att uppdatera och faktiskt inte startat min på ca ett halvår är ju lite snett. Får jobba på en smidigare lösning helt enkelt, för jag gillar ju att skriva!

Tillbaka till verkligheten då. Nu är jag precis tillbaka hemma i Sollefteå efter en tre veckors turné utomlands, först ett läger med grupp 2 i skidskyttemeckat Ruhpolding och sedan en semestervecka med familjen i Ayia Napa. När jag kom hem hade det helt plötsligt blivit höst. En favoritårstid för mig, och jag tänker nog aldrig vara borta så stor del av september igen, även om vi haft det riktigt bra i solen med. 

Jag har ju haft en sjukt bra träningssommar, men sedan mitten på augusti har det varit lite stolpe ut och knackigt tycker jag, när jag kunnat träna har det varit bra men två förkylningar har förstört lite däremellan. Mest besviken att jag blev sjuk just innan rullskidskytte-SM som jag laddat för, min sista skidskyttetävling som det skulle bli. Det blev efter lite tvekan start i ett lopp och resultatet var en tok-stum kropp ett bra liggskytte och lika dåligt ståskytte som vanligt (trots träning), lika bra att nån annan får glädje av den bössan nu!

Känns som ett bra beslut, nu slipper jag fundera mera. Vi var ju som sagt på läger med landslaget i Ruhpolding, mest känt för skidskyttet, och då ryckte det väl lite i skidskyttenerven men det gick över när det började regna ;) Det var iaf riktigt kul att se det stället och bra träning på fina rullskidbanan och på bergen runt omkring. Vi hann även vara med på en tävling, en 6,7 km  längdtävling på tyska rullskidskyttemästerskapen, det var kul men tufft att tävla mitt i ett läger, hade velat vara lite högre upp i listan, men att vi var fyra svenskor inom 10 sekunder säger en del om hur bra sparring vi har av varandra på passen!

Nu ska jag inte bli mer långrandig, här kommer lite bilder istället:

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode