Hösten du fina

24.09.2015 19:18

Även om hösten allt som oftast är den ruskigaste årstiden så är den också i sina bästa stunder bland det bästa och finaste. En fin dag kan man inte kaga på att det är för kallt eller varmt, det är perfekt temperatur. Lyser solen så ser man hur naturen strålar i alla olika färger. Men det är klart, en bra sommar-, vinter- och vårdag är ju också svårslagen. Men jag tror hösten blir extra fin när det är så där härigt väder för man har näst intill noll förväntningar på den, här räknar man med regn - vilket man kanske inte gör på sommaren ;)

Nog med poesi, nu til nåt mer vettigt, kanske. Tänkte iaf berätta att det går bra att träna nu och det är även fler saker som går bra, som jag tyvärr inte kan gå in på närmare just nu men det visar sig nog. 
Jag har en träningsdag kvar nu innan jag åker på läger på söndag, samma landskap men längre ut mot kusten -> Ö-vik! Tror det blir ett bra läger, vi är inte så många - bara u-laget allround, och inte är det så lång resa heller, skönt! 

Idag mördade jag mina armar på morgonen då jag började dagens långpass i Långsele, stakade mig via favoritbyn Forsmo till Sollefteå och avslutade upp för Hallsta. Hua, brände bra i armarna på slutet av backen, kände då att jag inte var så sugen på att vara långloppsåkare iaf ;) Avslutade med en timme på banan där jag träffade på klubbkompisen MackeP och långloppsräven Brink, som dock åkte ifrån oss, han blir vass i vinterns vasa tror jag.

För att återknyta till första stycket, en magisk bild från en härlig paddeltur på Helgumssjön häromdan:
 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode