Höstträning

05.10.2016 14:10

Det blev inte så många dagar här hemma innan jag rullade vidare, denna gång söderut. Efter ett första stopp i Sundsvall och intervaller i Södra bergets backe med coach Tobias Långberg så rullade jag vidare hem till Harmånger. Där spenderade jag helgen, hann få ytterligare några värdefulla pass med Tobbe, både hemma hos mig och hos honom, jag hjälpte till att plocka pärer, hälsade på momma och donade lite ute mm. Det var första gången jag var hem sedan vi flyttade så det var härligt och det var första gången jag träffade min tränare sen i april så det var också på tiden även om vi haft ganska tät kontakt ändå.
Sen när jag kom hem till Sollefteå igen så var även Mattias hemma igen efter sin Östersundstripp och vi festade då till det med att gå på restaurang och äta här i stan, lite roligt när vi kom in där och det satt ett par i hela lokalen, och det visade sig vara våra grannar. Men Sollefteå är ju ganska litet så kanske inte så oväntat trots allt... jag åt iaf de godaste ribs jag nånsin ätit tror jag, kan verkligen rekommenderas!

Efter helgen har det ju även blivit rejält mycket kallare, det känns som det var nyss som man åkte i shorts och kortärmat och nu senaste dagarna har det både blivit mössa och långkalsonger. Imorse var det nära 5 minusgrader när jag stack ut. Dock så har det varit helt torrt på vägarna och rullskidbanan så det har inte varit några problem att träna som tur är, man får bara vara lite vaksam och försiktig då det blir kallare i backen och därmed hårdare. Idag körde jag ett riktigt nostalgipass från skidgymtiden, naturliga intervaller vid Jan-Gullik, fast tror bara jag körde det i ettan pga mitt knä sedan så det var lite svårt att komm ihåg banan exakt efter 8 år. Avslutar med en bild på våra gobitar:

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode