Idre fjäll nio dagar

29.10.2016 19:03

foto:SofiaHenriksson

Äntligen har jag en kväll med lugn och ro och tid att göra lite av varje! Jag befinner mig i Idre fjäll där vi haft årets första snöläger med laget i sex dagar, det lägret slutade i torsdags men jag förlängde vistelsen lite med ett klubbläger direkt när jag ändå var här. Förhållandena har verkligen varit bra men lite varierande före och väder, men mycket skidvana har jag fått och nu är det bara ett pass som återstår innan jag rullar hemåt. 
Anledningen till att jag har haft så fullt upp är bla träning men också en studie vi gjorde i samband med en sprint här, med tillhörande kostregistrering, tester i gymmet mm. Väldigt intensivt men roligt! Dock är det som tagit mest tid en skolgrej som skulle in igår, gick i stort sett ut på att rita upp ett kvarter i ett cad-program och följa diverse standarder och regler, inte jättesvårt men otroligt tidskrävande - speciellt när datan inte riktigt orkar med ritprogrammet... Men jag hann iaf klart och även om det inte är det bästa jag gjort så hoppas jag att jag fick med allt i alla fall.

Appropå studier så hade jag några funderingar på att dra ner på dem inför i år, men nu fick jag ju RFs elitidrottsstipendium iår igen och då är minimikravet 50%, så det känner jag ändå att det är värt, plus att jag inte har allt för mycket kvar nu. Lägger man upp det bra så ska det fungera fint, det enda som är jobbigt är sista veckan på alla kurser som alltid blir intensiv hur bra man än lägger upp det från start. Nästa kurs blir inom renovering-, om-, och tillbyggnad.


Från sprinten

Fick även ha en glukosmätare på magen några dagar

Solen kom tillslut efter en grå vecka
 

 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode