Ingen snö och ny sponsor

02.11.2016 15:59

Det känns som att alla lägger upp bilder eller pratar om att det snöar nu. Alla utom de i Sollefteå. Men än så länge är det ju mest slask så då kanske det är lika skönt utan nederbörd alls.
Denna vecka är lugn träningsmässigt då den är inklämd mellan två läger, vilket kanske är tur då all träning får göras i löpskorna eller på gymmet. Trots att det kan vara en ganska svår period nu med träningen, vad som går/inte går att göra osv så är det nästan min favoritperiod. Speciellt när man får åka på snöläger, det är ju sjukt kul, sen komma hem och köra gärnet barmark där skidgång i alla dess former är en riktigt bra träningsform. Samtidigt som alla andra panikar över att komma på snö och åker land och rike för att hitta det vita guldet. Det kanske är för att man börjar bli äldre som jag känner så, men jag har noll panik och är rätt nöjd med hur det är nu och vet väl av erfarenhet att jag inte presterar sämre om jag får köra barmark ända in på säsongen. Skidvana, javisst, men ser man träningsmässigt så är det minst sagt lika bra om inte bättre träning att fortsätta höstträningen så länge det går (vilket man trodde skidgymnasietränarna bara sa för att vi skulle vara glad, men det ligger nog nåt i det ändå;).

För ett tag sedan gjorde jag och Mattias klart med ett nytt spännande sponsorsamarbete här i Sollefteå. Det är Hotell Hallstaberget som går in och hjälper oss som "lunch-sponsor". Dem har väldigt bra och varierad mat, vilket är viktigt för oss alla dagar om året och deras läge kan inte bli mer optimalt för oss som spenderar så mykcte tid på berget, det kommer ge oss en mer effektiv dag och bättre återhämtning när vi kan få i oss mat snabbt efter träningen.

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode