Intervaller

09.05.2016 11:34

Några veckor med träning har gått och jag har börjat smyga in lite intervaller nu, senast imorse när de klassiska rullskidorna rastades vid frösötornet. Det är lite småjobbigt att komma igång efter en månad med mest lugn träning, men jag känner mig ändå stark som man ofta gör när man börjar med rullskidor då det svarar mycket bättre i backen än skidor, sen blir man ju tokflåsig av minsta lilla backe, men det ska nog ge med sig ;) 

Imorgon och på onsdag tar jag träningsledigt då jag ska bege mig till vår huvudstad för att gå på första semin i Eurovision med lillasyster. Ska bli riktigt kul! Kan tänkas att det hinns med en del shopping å. Ser också ut att bli sjukt varmt, även om det har varit varmt här på slutet så vet jag inte om jag är van 24 grader och varmare, och vad man ska packa med och ha på sig?! Packa för ett läger eller tävling är ingen sak, det gör jag hela tiden och då tar man med samma lite av varje varje gång. Lite mer orutti när det gäller såna här "vanliga" resor..

Även löpningen börjar ta sig. Och det är bäst att passa på när det är shortsväder i Östersund, brukar inte vara så,många dagar per år. 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode