Kommit igång igen

08.12.2015 14:01

En helg i Sollefteå är avklarad och det var härligt att kunna starta upp träningen i lugn och ro på ett vintrigt Hallstaberg. Konstsnöspåret var jättefint och den lilla snö som kom räckte för att ta sig upp till myren. Men i söndags åkte vi tillbaka till Östersund igen och hann tillomed gå på Jamtlis julmarknad, första gången för mig, och den var verkligen julig och gammaldags typ. Fick med oss lite glögg och en strut julgodis bland annat. 

När vi var på marknaden fick jag även beskedet att jag skulle få dra iväg och köra världscup igen till helgen. 15 km skate i Davos. Det känns kul att få det förtroendet samtidigt som jag inte har nån aning hur formen och kroppen hämtat sig från sjukdomen. Men det var aldrig nån allvarlig sjukdom, så får jag bara komma igång och köra lite fart mm så ska det nog inte vara nån fara. Fast jag tror ändå inte att det kommer bli nån rolig känsla att köra 15 km på hög höjd, men det är det väl aldrig å andra sidan. Ska göra mitt bästa ✨

Nu när jag är hemma så försöker jag göra undan så mycket som möjligt i skolan, annars blir det inget roligt jullov, eller det blir nog inget alls isåfall :p Men bara man kommer in i det så går det ofta bra, lite väl lång startsträcka ibland bara. 


Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode