Julledigt

28.12.2014 22:00

Hej!
Här har det varit julledigt ser jag, får be om ursäkt för det! Hoppas att ni, som jag, har haft en trevlig julledighet med massa godsaker :D

Har hunnit köra tre tävlingar varav två skidskytte sedan jag skrev nåt sist, lite mindre tävlingar som får fungera som bra träning. Går inte riktigt att komma ifrån att tävlingar alltid kommer att vara den bästa träningen, sen är det ju lite roligt att tävla också tycker jag ;) På skyttesidan så går det sakta men säkert framåt, knappt skjutit ett skott i vinter och ändå satt pers i antal träff på båda tävlingarna nu, 7/20 förra veckan och 8/20 igår :) snart når jag mitt mål 50% ;) Men förmodligen blir det nog inge mer skjutande förrän SM i slutet av mars nu, kanske lika bra det!

Härligt att även kylan och snön har hittat hit, även om det biter i kinderna. Vi har som tur var haft Hallstaberget att träna på, som haft ca 10 grader varmare än nere i solle, och som vanligt bjudit på förstklassiga spår. Hann lessna litegrann på lösa konstsnöspår som vi åkt på hela vintern hittills, så nu njuter jag verkligen av natursnön som knirrar under skidorna. Ska kräma ur det sista av Hallstaberget med ett långpass imorgon, några varv på myren blir man alltid glad av :D sen åker vi hem till Östersund igen för att göra sista förberedelserna mot tävlingarna i Falun som är nästa för mig! För nån tour blir det inte i år, bestämde mig redan i somras för att inte åka den, då det blev så mycket strul med kroppen efter den. 


Jag och min tomte på jul 

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode