Kalas och lag

29.04.2015 18:52

Dagarna börjar allt mer att gå mot normala träningsdagar, och även fast det fortfarande är ovant och känns som om vintern precis slutat så är det skönt och jag ser verkligen fram emot en sommar med hårdträning nu! Det tråkiga är väl att jag redan känt av mitt onda knä, trots att jag knappt gjort något som jag brukar få ont av. Förstår inte varför jag ska behöva börja på ruta ett varje år. Frustrerande. Men lyckades ju få det att funka hyfsat förra sommaren så gör jag samma rehabjobb så borde det gå bra i år också, hoppas jag.

I helgen var det verkligen vila som gällde, och födelsedagsfirande av Mattias i Helgum. Vi bakade en jättegod tårta med fingrar runt, som jag velat testa att göra ett tag nu ;) Även mina föräldrar kom på besök, det var ju dags att byta däck osv och vi hade inte tid att åka hem till mig riktigt så då löste vi det så istället, var trevligt :) 

Ni kanske har sett att jag även inför årets säsong blivit uttagen till u-laget, som i år är uppdelat i en allround och en sprintdel, och jag tillhör då allroundlaget. Det känns väldigt bra, speciellt när jag tycker att jag har blivit kallad sprinter lite oförkänt länge nu ;) så ett stort steg för mig :D Så det blir inget skidskytte för min del, inte i år iallafall, även om det varit ett ganska bra tjat ibland. Men jag tror dom klarar sig bra ändå! 


/Eve 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode