Klassiska intervaller

03.06.2015 15:21

Hejsan! Idag är nog första gången som jag har känt av träningsvärk efter ett yoga-pass. Men på passet igår kväll så fick vi göra några ganska kämpiga övningar där man skulle hålla en viss position ett tag och jag anar att det är dessa som satt sig i mina axlar och armar till idag. Men annars, ett toppenpass som vanligt och man börjar verkligen få kläm på krigaren och solhälsningen osv nu tycker jag. Kul med lite framgång :) Hann även med två rullskidpass under dagen, samt en rejäl massage på högerlåret - det känns också idag kan jag lova! Riktigt misshandlad blev jag, men samtidigt är det skönt att ha ont nån annan stans än i knät, för det verkar ha hjälpt då det känns mycket bättre där nu. 

Idag var det tillbaka i hårt arbete igen och intervaller på Frösön med universitetet, några vändor från Mjälle och några från vattnet. Skönt med variation samtidigt som man får två riktigt bra intervallbackar som tar 10-12 min. Vädret var också med oss idag mestadels, sol men blåst, och fem sekunder efter att jag var klar med passet så kom första regnskuren för dagen. Det är bra timing det tycker jag! ;) 

Just nu håller jag på att baka tekakor, då det är slut på bröd och vi ska äta en av våra nya favvorätter, broccolisoppa, idag. Då vill man gärna ha nåt att döppa. Testar idag att baka dem på ett nytt sätt, med mindre jäst och längre jästid, tycker det blir mycket godare (om man nu har tid till det). 
Ikväll ska vi iväg till Mattias syster på födelsedagsfika, oss går det ingen nöd på ;) Ha de!


Bilder från dagens pass.

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode