Läger Orsa

30.05.2016 09:03

Hemma igen efter en veckas läger i fina Orsa. Dock så har vädret varit rent ut sagt värdelöst, regn och kallt. Underställ och regnjacka har varit standard dessa dagar. Vi har tränat en hel del, både intervaller, långpass och styrka. Bland annat så sprang jag ett längre pass, där myrarna i grönklitt användes till skidgång i mitten av passet, men mitt första pass på över två timmar i löpskorna på många år :) riktigt kul att jag har kunna vara med på typ allt detta läger, för en gångs skull. 

Idag blir det vila, väldans skönt efter sex dagar med hårdkörning. Det känns faktiskt lite ovant att inte gå ut och träna efter ett läger, man har liksom kommit in i den vanan ;) 


Taggat tjejgäng på toppen efter att vi åkt upp för grönklittsbacken igen... Det blev ju några gånger upp för den :p lite tråkigt i längden, men en vecka kan man väl härda ut, plus att den kändes kortare för varje dag tycker jag. Värst var när vi stakade de dryga 400 höjdmetrarna i onsdags efter ett styrkepass, då bar det skakiga armar hos alla! Nästa gång vi stakade upp fick vi testa att köra med längre stavar, vilket var förvånansvärt skönt uppför, frågan är bara hur det skulle påverka "den vanliga" stakningen om man tränade mer med längre. 


Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode