Lägerliv

29.06.2017 20:42

Hej hej!

Just nu befinner jag mig i Idre fjäll för årets andra läger med träningsgrupp 2, och en del av grupp 3. Vi har hunnit träna på nu i fyra dagar och det är inte allt för mycket kvar innan vi beger oss hemöver. Det börjar även kännas i en hel del muskler att man tränat lite nya saker och med det där lilla extra lägerfokuset som man brukar få på dessa pass. Imorse fick vi känna på den långa backen från Idre by upp till Nipfjället då fokus låg på överkropp och vi stakade bla intervaller, "smirre"-drag och enarmsstakning. Efter den sedvanliga eftermiddagsluren så gav vi oss ut på en lugnare skate-tur. Vi har verkligen haft bra väder här på slutet, vilket är skönt! Lite lättsammare att träna i sol som idag än fem grader och storm som första dagarna. 

Innan lägret hann jag fira midsommar hemma i Hälsingland och få till en bra träningsvecka där med, även om det som alltid är mer svårtränatnär jag är "hemma", förstår väl på nåt sätt varför det inte kommer så många fler skidåkare därifrån, men det är bara att göra det bästa av vad som finns och det mesta går bra bara man vill :)

Största anledningen till att jag var hemmavid var att jag var med som ledare på HIFs sommarskidskola en dag, likt förra året. Kul att se deras energi och vilja att utvecklas, vilket många verkligen gjort sedan förra året. 

Bilderfår det bli nån annan gång, hörs!

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode