Ledare

22.06.2016 21:28

Igår fick jag äran att vara ledare tillsammans med Daniel och de andra ledarna på Hifs årliga sommarskidskola. Ca 40 ungdomar från hela Hälsingland fanns på plats och dem var riktigt duktiga och träningsvilliga. Jag hade en station med treans växel och tycker det gick väldans bra :) fick även bli utmanad i sprinter på slutet och än så länge håller man iaf emot dem! På eftermiddagen sprang vi på en myr, självklart där det var som skitigast och avslutade sen med myrfotboll, alltid kul, oavsett ålder. Kul med lite omväxling i träningen och deras energi tog aldrig slut och smittade verkligen av sig.

Idag var det dock dags för min vardagliga träning här hemma igen, på förmiddagen hade jag en långtur stakning planerad. Inte mindre än 4 timmar. Hann runt nästan hela kommunen innan jag var klar, rundan blev tio minuter för lång, men ganska bra beräknat måste jag säga. Gick väldigt bra hela passet tycker jag, trots att jag bara drack vatten, å var helt själv. Vädret visade sig från sin bättre sida med, lite väl bra syntes det på mina axlar under eftermiddagen, då det även avverkades en fin cykeltur. 

Nöjd och belåten med denna träningsdag så har jag nu packat väskan igen för imorgon bär det av till Härdal för lite midsommarfirande med grannarna :) ska även försöka hitta nån bra myr där tänkte jag, vilket inte borde vara så svårt!

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode