Less och sol mm.

03.03.2016 18:21

Hej!

En hel del träning och en hel del skola har det blivit sedan senast. Hade en konstruktionsuppgift, i trä denna gång, i skolan som det var presentation på igår som jag räknat på varenda vaken minut senaste dygnen känns det som, förutom när jag har varit ute och åkt skidor då. Mattias har fått servat och göra mat och försökt hålla mig något positiv genom det tunga jobbet. Men tur ändå att man har träningen, så otroligt skönt att få komma ut i skogen och tänka på annat och ingenting i lugn och ro, när man tillomed drömmer om siffror och balkar så :p
Förra helgen blev tävlingsfri för mig, många åkte tjejvasan men jag tänkte typ aldrig på det, har som aldrig haft det med i min plan och ska jag vara helt ärlig så var jag en aning knäckt efter lag-uttaget till Kanada-touren. Fick reda på på måndagen att det inte skulle bli nåt för mig, hade väl väntat mig det beskedet innerst inne, då min form varit lite dalande och många andra tjejer tvärtom haft stigande form, men samtidigt blir man lite ledsen när man inte räcker till. Men samtidigt så ser jag tillbaka på min bästa vinter nånsin och vet ännu mer nu att jag kan vara där och kriga. Det har gett väldigt mycket mersmak och motivation för den träningssommar som kommer och det som är kvar av den här säsongen ska jag göra det bästa av nu när jag får chansen i skandinaviska cupen och sen cup-avslutning i Torsby och SM.

I veckan hängde jag med universitetet på en långtur där vi åkte över Storsjön och sedan en bit på en skoterled för att sedan avslutas på ett annat spår på "annersia". Sol hade vi med så det var riktig härlig stämning och vårkänslor.  

Senaste dagarna har faktiskt benen börjat kännas lättare och lättare så jag hoppas få till en fin form till scan cupen nästa helg, bland annat med hjälp av Åstöloppet som jag ska köra på lördag!
/Eve
 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode