Lillehammer

09.12.2014 21:43

Imorgon bär det av mot Norge och Lillehammer för årets första skandinaviska cup! Den skulle egentligen ha gått i Vang, men pga snöbrist så har den flyttats till Lillehammer. Där tävlade jag även förra året, och därför vet jag hur det ser ut där och även hur jobbiga banorna är :s Vi kommer att köra på samma banor som världscupen var i helgen, alltså riktigt jobbiga backar! Men nåt som jag också vet att hur det än är så kommer jag åka bättre än vad jag gjorde för ett år sedan där, för då åkte jag riktigt risigt och nu är jag förhoppningsvis i bättre slag.

Gällande lårkakan så har det blivit mycket bättre, kan åka skidor nästan smärtfritt och det går framåt hela tiden tycker jag. Har kört några övningar i gymmet för att öka blodgenomströmningen i muskeln och på så sätt skynda på läkningen. Så till på fredag ska det nog vara helt bra igen. 

Distanserna som gäller i helgen är 10 skate, sprint skate och 20 klassiskt masstart, förhoppningsvis finns bra liveresultat att följa oss på, ett tips är FIS sida, vi startar vid kl 9 varje dag.

Hejhej /Eve

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode