Lite vårigare

02.05.2016 19:30

Lite vårigare väder har vi börjat få här uppe i Jämtland. Efter förra veckans konstanta snöande så tycker jag inte det är mer än rätt! Så i helgen när vi tänkt åka iväg och åka skidor så fick det istället bli en cykeltur här i skogarna innan valborgsgrillningen. Men nu när vädret ser finare ut så har vi planerat att åka till ullådalen och förhoppningsvis glida på skaren imorgon och stanna till på onsdag. 

Idag började ju träningsåret på riktigt, även om jag tycker det startade förra veckan (v17) redan, aja idag har jag hunnit ganska mycket iaf, beställa nya sulor, tränat styrka, stakat, klippt mig, skjutit och gjort rullskidpremiär i motvind. 

En ovanligt sen rullskidpremiär för mig, men ändå kändes det som det var tidigt då det fortfarande går att åka skidor här, har gruvat mig lite :p men det var faktiskt roligare än förväntat! Gick inte allt så tungt som jag kom ihåg det, det är ju alltid kul. Fick även fint sällskap av min följeslagare Mattias. 

Just det, har ju gjort om lite här på sidan och om ni ser konstiga krumelurer och ambulanser på framsidan så ska det inte vara så, men det syns inte på min data så jag får inte bort det ;) 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode