Midsommar och nu läger

28.06.2016 13:56

En härlig midsommarhelg som vanligt uppe i Härdal med "grannarna", med ovanligt fint väder har avklarats i helgen. Vi har ätit god mat, spelat krocket, fotboll, fem-kamp, badat mm. Och jag har tränat en del också. Sprang bland annat på en myr i närheten på midsommaraftonen, men var typ rädd hela passet för jag såg björnspår, samt att det är väldigt mycket björn där. Men jag överlevde som tur var, och bra intervaller blev det med! På lördagen hängde Wilma, 10, med en bit på rullskidorna, hon har inte åkt speciellt många gånger förut så hon gjorde det bra med endast en liten vurpa tycker jag :)

På söndag efter lunch fick jag skjuts av mor och far till Linsell där Östersundsgänget hämtade upp mig på vägen till Idre fjäll. Och där är jag alltså nu, på läger nr 2 för i år. Igår var första träningsdagen och vi har lite styrkefokus i inledningen av detta läger så efter intervaller på morgonen så hade vi en för mig ny styrka på eftermiddagen. Ingen jätteträningsvärk idag, men några "nya" muskler känner jag av. Har för första gången på länge träningsvärk i magen också, tycker alltid man kör tills man håller på dö med magövningar, men sällan det ger träningsvärk elller bra effekt. Men dessa övningar verkade alltså effektiva! Samma styrka kördes även idag, som följdes av rullskidor. Träningen har även varvats med en del intressanta föreläsningar från RF. Lite bra grejer att ta med sig :) 

Vi kommer att köra på tills på lördag, då rullar vi hemåt, vad nu hem är för mig just nu... Har ju flyttat ut men inte in, så man kan säga att jag bor där jag är. Tiden går iaf fortare när man lever en vecka på varje ställe. 

 

 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode