November

01.11.2015 20:06

Första november idag och det är så där varmt som man helst inte vill att det ska vara men som det alltid verkar bli istället för tidig vinter nu för tiden... Längtar efter riktig kyla och fina spår så man får glida fram med lite blå-extra! Men än så länge får man vara glad att det går åka rullskidor ordentligt och att det förhoppningsvis blir vinter fort sedan istället. Även om vi blev väldigt förvånad i förrgår när vi kom upp på rullskidbanan och halkade på världens isfläck, det var ju fem plus ute! Måste ha blivit nån konstig reaktion på rullskidbanan, för alla andra vägar var bara. Man är inte så kaxig direkt med ett par rullskidor och halka, så jag fördrev träningspasset på Frösön istället. 

Idag var det vilodag, väldigt skönt efter några dagars hårdkörning. Alltid skönt att vakna av sig själv och äta en långfrukost. Hade inget speciellt planerat idag så vi for ner och strosade på stan under förmiddagen, hittade lite saker att fylla ut garderoben med :) 

Imorgon är det måndag och ny vecka igen. Jag ska börja dagen med att gå till skolan (för en gångs skull), börjar en ny kurs och det är alltid bra att vara med från start. Sen väntar lite träning mm, och så fortsätter resten av veckan med innan vi tar Fordens sista resa och rullar hemåt på torsdag. Väldans länge sen jag var hemmavid så det ska bli mys! Sen väntar läger för min del och inte länge efter tävlingspremiär, så det är väl lika bra att åka hem nu innan allt snurrar igång :D 


Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode