Ny bil!

07.11.2015 19:05

Hej!
Åter i Östersund igen efter några bra dagar hemma i Harmånger. Alltid mycket man vill hinna med när man åker hem, men samtidigt ta det lite lugnt. Denna gång var inget undantag, men jag tycker jag hann med det jag ville ändå: klappa Minna, träna, träffa släkt, greja lite i garaget och trippens syfte: hämta ut en ny bil på Bilmertro!

Klart Forden har tjänat oss väl och alltid startat, men den var väl i äldsta laget och då vi reser mycket under vintern så är det viktigt med riktiga grejer. Så på vägen upp till Östersund nu (som stundtals känns som världens ände) så blev det mycket fipplande med alla nya funktioner och vi fick bytas av och köra. Första gången som jag kört en helt ny bil, så det blev lite långsammare, lite längre avstånd till övriga bilar och parkering lite längre bort från trängseln på maxi ;) Hoppas det håller i sig bara...

Träningsmässigt så har det blivit lugnt i helgen, dels för att det snart är läger så jag laddar batterierna lite extra, samt att jag tog influensavaccin häromdagen och då är det bra att ta en extra vilodag för att det inte ska bli nåt knas. Men nu blev vårt läger framskjutet en dag så jag kommer hinna med några fler pass i Östersund än förväntat. Men från och med måndag, när vi ska tillbaka till Idre, så hoppas jag att det är skidor och snö som gäller för hela slanten! 


Tack Bilmetro i Hudiksvall samt övriga sponsorer som gör detta möjligt!

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode