Onsdag

27.05.2015 13:39

Hallå!

Är nu tillbaka i vardagen i Östersund igen efter en skön helg hemma hos familjen. Det var ganska mycket mer vår i Hälsingland än här uppe i surjämtland ;) än så länge är det kallt, blåsigt och bara litelite grönska, men det kommer nog så småningom. 

Igår kväll var jag tillbaka på yogan som jag börjat gått på nu i vår efter några veckors frånvaro ( men som tur var körde vi även det på lägret sållet utan har jag inte blivit). Det är det nyaste jag plockat in i min träning och tycker det är kul och nyttigt, vi skidåkare är väl inte de smidigaste där under yogapassen men det kan nog ta sig det med. Det är ju viktigt även för oss att ha kroppskontroll och inte ha några rörelseinskränkningar nån stans, samt att muskelkontakten förbättras tycker jag. Nåt jag kommer jobba vidare med i min träning.

Det blir mycket rullskidor för mig just nu då jag varken kan cykla eller springa efter vårt cykelläger på Mallis, verkar som jag dragit på mig en överansträngning på insida lår och därför överbelastat menisken på insidan. Så jag har behandlat med laser och nu är det mest vänta och träna sånt som inte gör ont som gäller. Får väl hoppas att det har nåt gott med sig i slutändan, kanske blir jag bättre på att staka och kanske blir mitt löparknä (som sitter i samma knä) bättre då jag inte springer nåt alls. Man kan ju hoppas iaf! 

Dagens intervaller, tornet på Frösön. 


Tradition att kolla vårfloden i Sindra när man är hemma :)

U-lagsgänget framför helikoptern som var lägrets aktivitet!

Stakning uppför södra berget stod på schemat på lägret och i sista branten var väl inte hållningen den bästa ;)

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode