Race

14.10.2015 20:16


Detta finväder har vi blivit riktigt bortskämda med på slutet! Den här bilden är från Almåsa där vi var och kutade intervaller för en vecka sedan. Har i stort sett hållit i sig sedan dess med sol och vindstilla, lite kall morgondimma, men det ger sig ofta under förmiddagen :) 

I veckan har jag tränat en del och pluggat en del, lite som vanligt ;) Fick lite extra pluggmotivation häromveckan när jag fick reda på att jag skulle få elitidrottsstipendiet från RF. Väldigt skönt med lite extra slantar, och som sagt en liten kugge och motivation till att fortsätta läsa. 

Idag hade vi träningstävling med skiduniversitetet, och även skidskyttarna var med så det var hela elva tjejer till start! Grym uppslutning. För min del var det ett rätt så bra race, lite ovant som det brukar vara den här tiden på året när man ska vänja kroppen och knoppen vid att tävla, men inte så många veckor kvar till allvaret nu så det är dags att vakna till ur träningsmodet. 

På söndag är det dags för nästa läger med laget, nu på snö i Idre Fjäll, ska bli VÄLDIGT skönt att åka skidor igen. Speciellt för kroppen tror jag, som inte är riktigt bekväm med den allt hårdare och halkigare asfalten, löptimmarna osv. då är skidåkning bra mycket skonsammare och bättre :)
Nu ska jag kolla vidare på bonde söker fru, vår vallare, Daniel, från i vintras är ju med och letar kärleken!
/Evelina

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode