Räknar dagarna

29.07.2016 20:58

En vecka ytterligare har avverkats hemma i Hälsingland med bad, värme, båt, träning, klubbträff, restaurang med mera! Dagarna går i ett känns det som, speciellt när man tränar, äter, sover, tränar och däremellan ska hinna med nåt "normalt" med. Men det har gått bra och med den ökade träningen känner jag verkligen hur viktig återhämtningen är, för att man ska orka genomföra allt på ett bra sätt. Vi har börjat träna redan vid halv åtta hela veckan för att slippa den värsta värmen, sen efter lunch har det oftast blivit en lur i hammocken i skuggan. Vissa dagar har det verkligen varit för varmt så då har vi gjort andra passet på kvällen, det funkar också. 

En dag rullade vi runt nästan hela Nordanstigs kommun, en runda på knappt 6,5 mil blev det, via Lönnånger, Jättendal, Hårte, Sörfjärden, Gnarp, Bergsjö, Högen, Hånick och Harmånger såklart. En fin tur som jag kan rekommendera, även på cykel :) En annan dag så sprang jag intervaller på elljusspåret i Jättendal, mina första riktiga löpintervaller på jag vet inte hur länge!! Det var kul och jobbigt och ibland när jag springer nu så förundras jag över hur hög nivå jag har kunnat hålla trots att jag inte har löptränat, det är ju verkligen bra träning! Det har varit lite mindre strul med löparknät veckan efter Bruks men det har gått att fixa och jag tror det bara var en tillfällig påminnelse typ. 

Nu har vi nästan packat allt till flytten och köpt tapeter och gräsklippare mm, bara några dagar kvar i väskan nu innan vi får flytta in. Kommer med all sannolikhet att bli långa väntans dagar, men bara att stå ut sista spurten ;)

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode