Sista sovmorgonen

23.01.2015 12:32

Kylan har tagit sitt grepp om Östersund nu och det är riktigt krispigt och vintrigt ute, härligt med vinter! Idag har jag vilodag efter en tid med lite tuffare träning, så det är skönt. Tog mig en liten sovmorgon innan jag städade hela huset och sen pluggar jag järnet inför min tenta på tisdag. Blir nog förresten den sista sovmorgonen på ett tag, tänkte börja vända dygnet lite nu i helgen - inför vad som komma skall.

För det som kommer här näst för mig är U23-VM i Kazakhstan, vi åker nästa torsdag och tävlar första racet 3/2. Dit är det fem timmars tidsskillnad, så tänkte försöka vänja om mig lite innan vi åker. Det är samma distanser som på stora vm som vi kommer köra (sprint K, 10 km F och dubbeljakt 15 km). Målet är medalj, guld, tycker jag har lika stora chanser i alla distanser så tar en dag i taget när jag väl är där. 
Såklart är det lite tråkigt att jag missar SM och därmed även sista chansen att kvala in i VM-laget, men nu är det sista året jag får åka ett U23-mästerskap och därför kommer jag ta den chansen! Det kommer fler stora VM (tyvärr inte hemma-VM kanske) och jag tänker hålla på länge till! Tycker inte att jag går miste om nåt eller "borde" haft en plats i Falun, känner själv att jag inte är redo. Så nu är fullt fokus på tävlingarna i Kazakhstan och sedan Skandinaviska cupen. Jag är väl en liten expert på att skynda långsamt.

Nu är det dags för dagen semla ;) hembakade å allt!

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode