Sjuk

15.02.2015 19:10

Nej det blev ingen världscup på hemmaplan för min del i helgen, vilket var skittråkigt och verkligen inte planerat. Fick förkylningskänningar på torsdagen, men trodde först bara jag var sliten och tärd av resandet och allt så tog det lugnt och väntade på att piggna till, men tyvärr så blev det bra mycket sämre till fredagen och nu i helgen har jag varit rejält förkyld. Det enda som är skönt är att det aldrig var några tveksamheter om att inte köra iaf. Men det är nog det enda bra. I övrigt så känner jag som vanligt mig som att jag aldrig varit sjukare, men det gör jag ju varje gång jag är sjuk å andra sidan. 

Ska nu göra allt i min makt för att tillfriskna innan skandinaviska cupen, årets sista deltävling. Det blir en kamp mot klockan helt klart och jag kan inte göra så mycket mer än att vänta och ta det lugnt. Totalen i skan cupen är årets största mål och kan jag inte vara med nu på sista blir jag sjukt depp. Men än lever hoppet! 

Har som tur var haft familj och släkt här i helgen, trots att jag DNSade, roligt att träffa dem och skönt att kunna tänka på lite annat. 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode