Skålbo camp och Östersund

25.07.2015 13:47I torsdags hade vi den årliga dagen med klubben i Skålbo i Hudik med träning och femkamp samt middag och sånt trevligt. Vi var väldigt många och med var även en hel del nyförvärv till klubben, totalt juniorer och seniorer är vi nu ca 25 st! Den prestigefyllada femkampen fick i år bestå av fyrmannalag istället för två som det tidigare varit, och jag har heller aldrig varit så nära att vinna då mitt lag endast hade en poäng upp till segrarna, men slutade som två och första förlorare ;)

Efter två fina och avslutande träningspass i Nordanstigsterrängen igår fredag så styrde vi norrut igen, till Östersund som jag inte varit i på tre veckor. På vägen fick vi se ett brinnande hus vilket var lite läskigt och sen mötte vi massa brandbilar, läste dock i tidningen idag att det brunnit ner till grunden. 
Idag visar sig Ösd från sin finaste sida, sol och inte så blåsigt, varmt är väl att ta i men fint träningsväder iaf :D Så denna tuffa träningsvecka ska nog gå fint att avsluta i eftermiddag ändå! Det är nog en av de sista hårda veckor jag måste göra själv också, sen blir det ju läger på läger och skolan drar igång osv. Så det känns skönt! 

Ha det fint /Eve

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode