Skidåkning

20.10.2015 13:28

Några dagar på lägret här i Idrefjäll har genomförts och så också några pass på den tre kilometer långa snöslingan. Nog var det lite ovant i början, gick lite tyngre än rullskidorna då det var ganska sugit före första dan, men ändå så mycket roligare när man väl kom in i det. Vi har redan hunnit köra intervaller på snö och imorse testade vi igenom våra skateskidor med vallarna som också är här. Riktigt kung att få proffshjälp med det när det är nya skidor som ska testas osv för att få en bra överblick över skidparken. 

Imorse hann jag även med att beta av lite skola då jag hade ett seminarium där jag och några till skulle presentera vårt grupparbete på distans. Har en väldigt bra lärare som lät vår grupp vara först plus att jag slapp lyssna på alla andra och på så vis hann träna innan lunch, även om det hade varit intressant att lyssna på de andras arbeten också. Jag har aldrig gillat grupparbeten i skolan och kommer nog inte börja göra det heller, så svårt att få alla att tänka "rätt" och förstå vad man ska göra och hur det görs enklast, men så kanske alla tycker, att ens egna väg är den rätta. Speciellt när det är så små arbeten som det var nu, känns som man hade kunna gjort det lika bra själv, men en av grejerna är väl att man ska lära sig att arbeta i grupp. Men det är alltid extra svårt på distans också. Bara en vecka till tenta sen är första kursen i år avklarad.


Förhållandena här på spåret är riktigt bra, bättre än förväntat! Igår morse var det så otroligt fint när det hade fryst ihop och solen sken :) lite dimmigare och varmare idag men fortfarande bra spår. Perfekta för att testa klisterskidor i eftermiddag. 

/Evelina 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode