Slut på läger

28.06.2015 14:41

Igår efter ett mycket bra och hårt stakpass på förmiddagen (för oss som inte tävlade i Sunne på kvällen) så rullade vi hem mot Östersund igen. Idag är det vila som gäller för mig och min ganska slitna kropp, och faktiskt så känns det som sommar här idag så jag har passat på att vara lite ute och njutit. 

Lägret var väldigt givande och det känns som att jag fått till många delar av tekniken under veckan, som det gäller att komma ihåg att tänka på varje pass man kör själv nu framöver. Mest trött är jag i armarna (som vanligt) och i ryggen. Tror det var väldigt bra att det var i just Torsby vi var i, då jag nästan bara kan åka rullskidor så blir det ganska hårt och slitsamt på ett läger, men nu kunde jag alternera med skidor i tunneln som är lite skonsammare och på så sätt få mer variation. Knät går okej och inga andra skador har kommit :) 

Nu blir det några dagar lite lugnare här i Östersund innan vi åker vidare (juli är ju lägerfritt så ska passa på att åka hem till både mina och Mattias föräldrar). Första stopp är Helgum och på fredag blir det även en avstickare till Sundsvall då jag tänkt tävla i rullskidSM. 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode