Sommar, sommar, sommar

02.08.2017 20:57

Hej där!

Jag lever, jag tränar, jag finns fortfarande även om bloggen verkar ha tagit semester för ett tag. Sen sist har jag hunnit med en hel del, inget mer läger då vi har fritt i juli, men en massa träning hemma, två löptävlingar, klubbdag i Hudik, med mera med mera. Eller ja, jag tycker inte jag hinner så mycket mer än att träna. Kör oftast tre hårda veckor nu och sedan en lugnare och så rullar det på, och på de hårda veckorna får jag inte mycket gjort då jag vare sig jag vill eller inte nästan alltid somnar i soffan till "Husjägarna" på TVn. Väldigt bra program för övrigt, även om jag sover 90% av tiden, men Mattias brukar återberätta, haha.

Så även om det blir mest fokus på träning och återhämtning så tycker jag det fungerar bra, jag kan gott vänta med att åka på semester tills jag blir "stor". Känner mig stark och det känns så kul att träna nu också! Kan mycket bero på attjag kan springa så mycket och att det är så fint och bra att träna i Sollefteå, det är ju faktiskt första sommaren som jag bor här nånsin. Så om ni undrar vart ni ska åka på läger kan jag verkligen rekommendera att åka hit!! Så bra! 

Ska vi ta en kortis om löptävlingarna jag sprungit så var det först Jordgubbsloppet, en anrik löpfest "hemma" i Jättendal. Min nionde start där och andra på långa distansen som är 12,8 km. Målet var att springa så fort som möjligt och slå min tid från 2009 (vilket inte kändes svårt iof). Grejade det galant och persade med nära 6 min! Knät höll över förväntan och som tur var så var ingen snabblöpande skidåkare med så fick en seger också! 
Andra tävlingsstarten var förra helgen utanför Näsåker i ett trevligt lopp som hette Fäboloppet, fin terräng, 7 km uppför, insamling till cancerfonden och mitt sikte var banrekord. Fick rygg på en snabb tjej från start och även om jag hängde på snöret några gånger lyckades jag komma ikapp igen och vi pressade ner rekordtiden med fyra minuter! Synd bara att jag var en sekund efter och slutade tvåa då rekordhållaren fick 500 kr /minut rekord.. men men ett grymt pass med över tio minuter i pulszonen 200+.

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode