Surat

10.08.2015 11:23

Hej hopp och ursäkta den dåliga uppdateringen, men har inte varit så sugen på att skriva för jag har surat. Haha, lite iallafall. För dagen då jag skulle åka på läger så vaknade jag med ont i halsen så det blev till att packa upp igen och stanna hemma och sura. Man blir ju riktigt less där och då och innan man blivit frisk igen, som man tycker tar en evighet även om det bara handlar om fyra dagar, men efter några dagar i träning igen och i det stora hela så var det inget som påverkade så mycket direkt. Lite mindre timmar blir det ju, men det kan jag leva med, får göra den träning jag gör lite bättre istället ;) 

När jag var sjuk så hann jag istället med en hel del annat nyttigt, som att plocka blåbär (långsamt), smultron och jordgubbar. Kokade/stampade sylt av en del och frös in resten helt, så nu ska vi nog klara oss ett år :) Väntar bara på att mitt bästa bär, hallon, ska börja komma så vi kan plocka lite sånt också. Dock är allt lite sent i år och Östersund ligger ytterligare en månad efter typ så det blir nog till att vänta lite till och hoppas på att de inte hinner frysa.. 

Igår hade både jag och Mattias så då passade vi på att ta sovmorgon och sedan åka på ett café och äta brunch typ. Jag testade bland annat den så kallade sommar-semlan, älskar semlor och finns det möjlighet att äta nu så måste jag bara ;) Det var en vanlig semelbulle med hallonsylt, färska jordgubbar och grädde i. Gott och somrigt, men inget slår en vanlig semla ändå tycker jag! Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode