Tenta, bandet och race!

28.10.2015 19:51

Jag är hemma från lägret igen och efter en lugn helg där vi bland annat var kattvakt och tog det lugnt har träningen dragit igång lite lätt. Det är ganska kritiskt väder just nu för rullskidåkningen, då det är temperaturer runt noll varje morgon nu. Så i måndags hade jag safeat upp med att boka bandet så jag fick köra mina intervaller inomhus! Skönt med lite mer värme och man får verkligen kriga på bandet för att genomföra passet, det går ju inte bara stanna direkt ;) 

Igår skrev jag årets första tenta, första på väldigt länge också då jag inte hade så många förra året. Det kändes ganska bra och jag tror att det går vägen, även om man aldrig kan vara säker förr än man har resultatet. Nu är det några lugna dagar, ett mini-höstlov innan nästa kurs börjar nästa vecka, sista kursen jag kommer läsa med "min" klass sen har de läst ifrån mig helt. Går in på C-nivå nu och hoppas det ska gå lika bra som tidigare.

Idag var tanken att köra en träningstävling med universitetet på morgonen, men det var isigt så passet sköts upp till efter lunch. Då tog vi tillfället i akt och storstädade hela lägenheten, skönt att få undan lite! Men klockan tre var det dags, på med nummerlappen och ladda för de 10 km som väntade. Hade ett oväntat bra stäm i åkningen, tror det berodde mycket på att jag kom direkt från snö och fick åka rullskidor igen där det är lite mer pang och action. Kul med race igen iaf och kul att det känns bättre och bättre :)

Snodde en bild av Sofia från racet ;) 


Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode